Volwassenen

Voor iedereen veiligheid,
groei en persoonlijke ontwikkeling

Dit zou zo moeten zijn maar helaas is dat lang niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. We hebben allemaal wel eens het gevoel dat het even niet zo soepel loopt in ons leven. We worden min of meer geremd door lichamelijke of geestelijk klachten. Veel van deze klachten zijn afkomstig uit de kindertijd of zijn gebaseerd op angsten die niet meer reëel zijn. Ooit was het gedrag wat je nu hindert de beste keuze voor je.

Daarom kan het op sommige momenten in je leven nodig zijn om ondersteuning te zoeken om het proces van groei en persoonlijke ontwikkeling weer te activeren. En deze ondersteuning zal er voor ieder individu weer anders uit zien omdat nu eenmaal geen mens gelijk is en ieders proces zijn eigen specifieke ontwikkeling doorloopt.

Wat ik je kan bieden is een ontmoeting, met als doel het bewust worden van je eigen mogelijkheden en inzicht te krijgen in jouw eigen proces. Heling kan ontstaan op verschillende manieren en het is in de ontmoeting dat je de keuze maakt voor dat wat het beste bij je aansluit. Er is een grote diversiteit van behandeltechnieken die bijdragen om de diepere bewustzijnsniveaus toegankelijker te maken. Ik werk als hypnotherapeut onder andere met regressie- en reïncarnatietherapie, visualisaties en imaginaties. Maar ook met EMDR, EFT, NLP technieken en kinesthetisch trancewerk met persoonlijkheidsdelen.

Het is belangrijk om samen af te stemmen op dat wat goed bij je vraag en je persoonlijkheid past. Eigenlijk houdt het in dat we samen het avontuur aangaan om in alle bewuste en onbewuste niveaus te verkennen wat speciaal voor jou nodig is. Ik reis als het ware een stukje met je mee op je levenspad. En eenmaal onderweg help ik je om antwoorden te vinden op levensvragen en te ontdekken wat de oorsprong van de klachten is. Zodat je op eigen kracht de draad weer op kan pakken, rijker en completer dan daarvoor.

The stream of hope and sorrow

Dit kunstwerk is gemaakt door Rinske van Dijk en is te zien in onze praktijk.

Wilt u meer zien? >> Klik dan hier

Wat is EMDR?

Het is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een schokkende ervaring...

>> Lees verder over de methode

Boek

BoekDavidDewulf  

‘Mindfulness’

Een pad van vrijheid

Auteur: David Dewulf

>> Meer informatie