Over Marjan Mos

Wie ben ik?

dsc 6593Ik ben Marjan Mos en al heel vroeg in mijn leven wist ik dat in de relatie met anderen mijn werk zou liggen. Eerst met jonge mensen in het onderwijs naar steeds meer interactief, coachend en begeleidend met volwassenen. 


Naast psychosociaal counselor ben ik hypnotherapeut (HBO erkende opleiding gevolgd bij Academie Hypnos te Bussum), oncologisch hypnotherapeut en een specialisatie als PDS (Prikkelbare Darm Syndroom) therapeut gevolgd bij Rita Gras.

Bij Merlijn in Nuland heb ik de basisopleiding Mediation gevolgd met nog een verdiepingsmodule transformatieve en narratieve mediation. 

Daarnaast heb ik een opleiding gevolgd voor regressie- en reïncarnatietherapie bij Hans ten Dam.

Bij  GITP-PAO (Postacademisch onderwijs) heb ik een eenjarige scholing gevolgd voor traumabegeleiding aan kinderen en dan met name de trauma’s die ontstaan door misbruik.

Ik ben vertrouwenspersoon (opgeleid door Bezemer & Kuiper) voor seksuele intimidatie en andere ongewenste omgangsvormen op het werk vanaf 2003. (Dit is de landelijke vereniging voor vertrouwenspersonen; lid nr. L014.)

Extern ben ik vertrouwenspersoon bij een grote organisatie voor kinderopvang en o.a. voor een groot energie bedrijf. Hier bestaan de werkzaamheden uit het begeleiden van medewerkers die te maken hebben gehad met discriminatie, intimidatie,  geweld en grensoverschrijdend gedrag. Daarnaast het bijstaan van personen die te maken hebben gehad met het schenden van de persoonlijke integriteit.

In voorkomende gevallen ook de begeleiding bij het afhandelen van de klacht bij de klachtencommissie.

Bij Adriaan Hoogendijk ben ik geschoold als relatiecoach en bezielingscoach.

Voor vragen, informatie, advies en tarieven graag een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen of bellen mag natuurlijk ook.The stream of hope and sorrow

Dit kunstwerk is gemaakt door Rinske van Dijk en is te zien in onze praktijk.

Wilt u meer zien? >> Klik dan hier

Wat is EMDR?

Het is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een schokkende ervaring...

>> Lees verder over de methode

Boek

BoekDavidDewulf  

‘Mindfulness’

Een pad van vrijheid

Auteur: David Dewulf

>> Meer informatie