Over Marjan Mos

Wie ben ik?

dsc 6593Ik ben Marjan Mos en al heel vroeg in mijn leven wist ik dat in de relatie met anderen mijn werk zou liggen. Eerst met jonge mensen in het onderwijs naar steeds meer interactief, coachend en begeleidend met volwassenen. 


Naast psychosociaal counselor ben ik hypnotherapeut (HBO erkende opleiding gevolgd bij Academie Hypnos te Bussum), oncologisch hypnotherapeut en een specialisatie als PDS (Prikkelbare Darm Syndroom) therapeut gevolgd bij Rita Gras.

Bij Merlijn in Nuland heb ik de basisopleiding Mediation gevolgd met nog een verdiepingsmodule transformatieve mediation. Momenteel sta ik ingeschreven als mediator bij de MFN (Mediators Federatie Nederland).

Daarnaast heb ik een opleiding gevolgd voor regressie- en reïncarnatietherapie bij Hans ten Dam.

Bij  GITP-PAO (Postacademisch onderwijs) heb ik een eenjarige scholing gevolgd voor traumabegeleiding aan kinderen en dan met name de trauma’s die ontstaan door misbruik.

Inmiddels  ben ik gecertificeerd vertrouwenspersoon (opgeleid door Bezemer & Kuiper) voor seksuele intimidatie en andere ongewenste omgangsvormen op het werk vanaf 2003 en lid van de LVV. (Dit is de landelijke vereniging voor vertrouwenspersonen; lid nr. L014.)

Extern ben ik vertrouwenspersoon bij een grote organisatie voor kinderopvang en o.a. voor een groot energie bedrijf. Hier bestaan de werkzaamheden uit het begeleiden van medewerkers die te maken hebben gehad met discriminatie, intimidatie,  geweld en grensoverschrijdend gedrag. Daarnaast het bijstaan van personen die te maken hebben gehad met het schenden van de persoonlijke integriteit.

In voorkomende gevallen ook de begeleiding bij het afhandelen van de klacht bij de klachtencommissie.

Bij Adriaan Hoogendijk ben ik geschoold als relatiecoach en bezielingscoach.

Voor vragen, informatie, advies en tarieven graag een Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken. sturen of bellen mag natuurlijk ook.Citaat..

"Dingen veranderen voortdurend. Waardeer het verleden, kijk uit naar de toekomst maar leef in het NU."

Boek

BoekDavidDewulf‘Mindfulness’
Een pad van vrijheid
Auteur: David Dewulf
>> Meer informatie